Hlavní obsah
Článek

Problémy kolem nadcházejícího zápasu organizace Clash of the Stars nekončí. Prvně rozvázala spolupráci se zápasníkem Samirem Marginou, který se během tiskovky pustil do LGBT komunity. Z jeho úst padaly nechutné výroky o pobodání, a dokonce smrti. Clash pak přišel o důležité sponzory.

Krátce poté, se do nepříjemné situace dostala influencerka a účastnice Survivoru Hanka Gelnarová (23), která přidala na sociální sítě video, kde pochoduje a hajluje. Příspěvek během pár minut stáhla a omluvila se, že nevěděla, co hajlování znamená.

Nyní se řeší minulost bojovníka Novbyho, na kterého se šíří sociálními sítěmi informace, že měl být obviněn ze sexuálního obtěžování třináctileté dívky. Internetem dokonce koluje obžaloba, jejíž pravost nyní organizace ověřuje a zápas zatím stáhla.

Novby měl chtít po nezletilé nahé fotografie, což poškozená dobrovolně udělala, a tak „zaslala obviněnému na mobilní telefon 29 závadových fotografií, kde je spoře oděná, nebo zcela odhalená, a zpravidla v sexuálně vyzývavé pozici s odhalenými ňadry, pohlavními orgány“, stojí mimo jiné v obžalobě, která se šíří na sociálních sítích. Poškozená se chtěla s obviněným později rozejít, avšak došlo ke slovním výhrůžkám a dívka se obávala, že se její intimní snímky zveřejní.

Reakce organizace

„Taky se k nám tato informace dostala. Ověřujeme pravost tohoto dokumentu a čekáme rovněž na pravomocný rozsudek, neboť se zatím jedná pouze o obžalobu. Další kroky konzultujeme v rámci našeho tymu, ale i s naší právní kanceláři. V tuto chvíli je Novby suspendován a jednou z variant je i úplné odstranění Novbyho z našeho nejbližšího galavečera,“ řekl Super.cz spolumajitel Tomáš Linh Le Sy.

Dále se řeší i hříšná minulost bizarního Lukáše Bukovaze alias Bukyse, který se měl dostat do problémů se zákonem kvůli údajnému sexu s nezletilou, za což měl být odsouzen, jak informovala redakce Expres. Organizace došla k závěru, že se jeho zápas zruší a Bukys se v Clashi neobjeví.

Další články

Načítám