Hlavní obsah
Článek

Koncert slavné americké kapely Jonas Brothers se v pražské O2 areně neobešel bez problémů. Zpěvák Nick Jonas seděl v první polovině koncertu na pódiu, zničehonic se ale zvedl a začal utíkat do zákulisí. Tam se pak bleskurychle uchýlila celá kapela.

Video prchajícího zpěváka se šíří na sociálních sítích a o události informují i zahraniční média. Zpěváka vyděsilo laserové ukazovátko, které na něj mířilo. Za kapelou ihned běžela i ostraha. Fanoušci byli následně upozorněni, že pokud bude někdo dál používat laser, koncert skončí. Kapela se po několika minutách vrátila na pódium a koncert mohl pokračovat.

Incident s laserem se už naštěstí neopakoval. Nick Jonas se vyděsil i proto, že laser, který na něj mířil, mohl být klidně i zaměřovacím zařízením na zbrani. Tu by sice kvůli přísným bezpečnostním kontrolám podobným těm, které jsou na letišti, neměl do vysočanské arény nikdo pronést, i tak ale měla kapela důvod se bát a pro jistotu zvolila úprk do zákulisí, což chápali i fanoušci, které video utíkajícího Nicka Jonase šokovalo.

„Naprosto děsivé, jsem ráda, že je v pořádku,“ napsala jedna z fanynek v diskusích na sociálních sítích.

„Laser mu klidně mohl poškodit zrak,“ strachovala se další. „Navíc to mohl být laser z pistole,“ připomenul jiný fanoušek. Po nečekané pauze koncert pokračoval bez problémů a fanoušci tak o své miláčky a největší hity nakonec nepřišli.

3
fotky

Další články

Načítám