Hlavní obsah
Článek

Natalie Portman (43) už je opět šťastná. Nebo tak alespoň rozhodně vypadá ve společnosti Paula Mescala (28), herce, kterému předpovídají výhru Oscara. S tím si stále krásná herečka vyrazila do baru a během venkovní pauzy na cigaretu přeskakovaly takové jiskry, které by snad podpálily celý Londýn.

Není to tak dávno, co se Natalie Portman na společenských akcích tvářila velmi smutně. Řešila totiž rozvod s Benjaminem Millepiedem (46), za kterého byla vdaná 13 let a s nímž má dvě děti. Praskla na něj totiž nevěra s s pětadvacetiletou Camille Étienne. Pro herečku to byla jistě rána z čistého nebe, protože ještě v květnu loňského roku, měsíc před prvními zprávami o údajné nevěře, spolu manželé trávili čas na večeři s přáteli a na problémy doma to rozhodně nevypadalo. Později vyšlo najevo, že žádost byla podaná už v červenci a rozvod byl dokončen v únoru.

A teď je máj, lásky čas, a vypadá to, že tohle pořekadlo platí i pro Natalii Portman. Paparazzi fotografové zachytili herečku před jedním z londýnských barů, kde pokuřovala a hlavně se skvěle bavila s hercem Paulem Mescalem. Ten už se do paměti diváků zapsal několika skvělými výkony v seriálech i filmech, a mnoho lidí dokonce předpovídá, že jednou určitě získá i Oscara. Na letošní rok je například ohlášen film Gladiátor 2, kde Paul hraje hlavní roli, tak uvidíme, jaké za ni dostane hodnocení…

Právě s tímto velmi nadějným hercem se Natalie smála jak náctiletá a bylo zřejmé, že v její společnosti je velice rád i Paul. Vždyť ti dva se navzájem vychvalovali i loni, kdy se zpovídali v rozhovoru „Actors on Actors“ ve Variety. Paul řekl o Natalii, že je brilantní. „Kdyby moje já z dramatické školy vědělo, že s tebou budu mluvit, mnohokrát bych se štípl!“ uvedl. Na oplátku herečka pochválila Paulův výkon ve filmu Všichni moji cizinci, kde měl sexuální scény s Andrewem Scottem.

Podle informací zahraničních médií by měl být navíc herec v současné době single, a tak by skutečně nic nemuselo bránit tomu, aby se dali dohromady. Natalie by tím tak ukázala i svému ex, že nejen on si může najít nového partnera, který je o nějaký ten rok mladší.

Další články

Načítám