Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) tráví už nějaký čas za oceánem, tedy v Dominikánské republice, kde má s rodinou druhý domov, a s fanoušky na sociálních sítích sdílí jeden příspěvek za druhým.

Vůbec nejoblíbenější jsou fotografie v bikinách, pro které se česká topmodelka snad narodila. Obdivovatelům dopřála pohled na své opálené tělo v bílých bikinách, ale také v  černých, ve kterých odhalila ploché bříško i zadeček v tangově střiženém spodním dílu.

Štíhlé tělo Simona nemá zadarmo, jak její příznivci moc dobře vědí. Známá blondýnka intenzivně sportuje a zdravě se stravuje. „Tvl, já to miluju. Ten pocit po a ten spokojený pohled do zrcadla. Jsem sebestředná nána, já vím. A taky vím, že to není všechno, ale je to dost dobrý cítit se v padesáti na třicet,“ napsala Simona k několika snímkům ve sportovním úboru a promluvila i o nenávistných komentářích. Lidé jí totiž pravidelně s rýpnutím vzkazují, že čas nezastaví.

„Netoužím nic zastavit, protože čím jsem starší, tím víc mě moje tělo baví a poslouchá. A má formu lepší než před patnácti lety. Nějakému stárnutí jsem totiž už dávno dala na prdel. Krásný pocit žít v těle, které tě poslouchá a nebolí. Takže se nebojte stárnutí, protože, když se na sebe nevykašlete, štěstí vám bude přát, budete zdravá, neztratíte cestou životem samu sebe a budete se o sebe náležitě starat. Budete se mít ráda, nikdy neskončíte jako zahořklá, leností a nasraností ovládaná neschopná zlá žena, co má jen čas psát hejty na zeď cizím lidem,“ napsala mimo jiné Simona. V galerii se podívejte, jak to Simoně sekne.

Související témata:

Další články

Načítám