Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) opět vzbudila rozruch. Aby se obhájila, pustila se do své sestry. Že s o pět let starší sestrou Yvonou v poslední době nevychází a obě dámy spolu nekomunikují, se veřejně ví. Zatím však ani jedna neprozradila, co se mezi nimi stalo.

A to bez sebe neudělaly krok, nafotily společně kampaň na šperky, jezdily spolu na dovolené… Nyní jsou však vztahy na bodu mrazu. Vypovídá o tom i poslední výrok Simony na Instagramu, kde o sestře řekla slova, která se jí jistě nelíbí.

Jedna ze sledujících se do Simony obula a kritizovala její vzhled. Nutno dodat, že velmi nevybíravě a její komentář lze považovat za zlý hejt. „Z toho opalování bude vypadat na sedmdesát. Proč si myslíte, že staví v Dominikáně dům, aby se na důchod přestěhovala, aby ji tu nikdo neviděl, jak je stará, vrásčitá a ošklivá,“ zaznělo v jedné ošklivé zprávě.

Pochvaly se naopak dočkala Simonina sestra Yvona. „Její sestra je o pět let starší než Simona, ale vypadá fantasticky, žádné botoxy, ale zdravý styl a přirozenost,“ dodala.

To si ale Simona nenechala líbit a na svoji obhajobu se do své sestry neváhala pustit. „Pro upřesnění. Moje sestra před pár lety absolvovala invazivní zákrok jménem facelift obličeje, takže pokud se vám to zdá přirozené, tak ano, vypadá dobře. Na botox chodí také pravidelně už řadu let, mimo jiná ošetření. Doufám, že vás to nezklamalo. I tak může vypadat přirozenost,“ napsala Krainová do odpovědi a řadu lidí její reakce velmi překvapila.

Zřejmě i Yvonu, která si určitě nepřála zveřejňovat zákroky, které jí pomáhají k mladšímu vzhledu. Na svou mladší sestru ale reagovala s nadhledem. „Děkuji všem za krásné zprávy lidi. Tolik zastání mě zaskočilo. Sama někdy dřív mluvím než myslím. Berme to tak, mějte se krásně!“ snažila se o smířlivý tón. Tak třeba ségry nakonec najdou společnou řeč.

Související témata:

Další články

Načítám