Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) často zmiňuje, jak si udržuje své štíhlé křivky, tak se její fanoušci stále nepřestávají ptát na konkrétnější „recepty“ a možná i nějakou tu zkratku. Recept ovšem česká topmodelka výrazně neobměňuje a na zkratky rozhodně nevěří.

„Můj denní rituál… 10 kilometrů běh, 20 minut posilování, 6 minut plank. Žádný zkratky na té cestě nehledejte. Makat, makat a makat. Jedině tak uvidíte výsledky,“ uvedla Simona Krainová k videu ve sportovním oblečení.

U příspěvku se objevilo spoustu milých, ale jak už to bývá, tak i rýpavých komentářů. Někteří lidé si do Simony píchli, že svůj režim stíhá jen proto, že nemá, co na práci. A právě k těmto komentářům se Simona rozhodla vyjádřit.

„Prý mám h*vno na práci, všechno za mě dělají chůvy, kuchařky, uklízečky a služebnictvo. Jsem jen jednoduchá hloupá modelka se základkou. Všechno, co sem cpu, je jen nahrané, zajímá mě jenom moje suchá prdel, stejně jsem stará vyzobaná slunečnice, co se už brzy rozpadne, a kdybych se starala o děti, tak na takové kraviny nemám čas, chuť a ani nervy. Jo a taky jsem p*ča, namyšlený fracek, a když se kouknu na svůj rodný list, tak musím plakat. Věk prý nezastavím, prostě mrcha, která nepracuje a určitě neplatí daně,“ uvedla maminka dvou synů některé z hejtů, které jí pravidelně chodí.

„Je mi moc líto, že jsem opět nasrala všechny ty vyrovnané, mladé, úžasně bezchybné a hlavně těžce pracující ženy, které ale mají čas psát tyhle (emotikon hovínka - pozn. red.) pod můj profil. Fakt klobouček, dámy. Kdybyste měly stejně pevnou vůli a odhodlání jako máte v sobě zla a nenávisti, už byste byly dávno o krok přede mnou,“ vzkázala Simona Krainová a upřesnila, že se aktuálně stará o tři děti, dvě čivavy a žádnou chůvu, uklízečku a ani služebnictvo nemá.

„S manželem vařím, uklízím, pracuji, platím daně a snažím se jít svým dětem příkladem i bez vysoké školy. Někdy stačí slušnost, empatie, pevná vůle a pracovitost. A taky jim vysvětluji, že když budou přát ostatním, vesmír jim to vrátí. Co totiž vysíláte, to přijímáte, moje drahé milé superženy. No a já už musím jít, Bruno už chce na ryby a Max a Kája boloňské špagety. Je to tak v pořádku? Nějaká rada, co s načatým dnem? Krásný den,“ dodala Simona.

Související témata:

Další články

Načítám