Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) je na svých sociálních sítích velmi aktivní. Vůbec nejpravidelněji pak s fanoušky sdílí svoje sportovní výkony, zejména běh. Ten ale bude muset na nějakou dobu vynechat. Topmodelka informovala, že ji čeká operace.

„Ahoj moje insta a fb rodino! Tady přidávám mých posledních 10 km pro tento měsíc. Nechci a nebudu tady fňukat, ale mám nějaké zdravotní potíže a musím příští týden na operaci. Vím, že budu naštěstí pod rukama těch nejlepších z nejlepších, takže strach nemám (kecám), ale až se zase oklepu a naberu sílu, budu zpět,“ uvedla Simona s tím, že se na nějakou dobu „trošku schová“.

„Potřebuju prostě na chvilku dát tomu nekonečnému ‚seriálu‘ pauzu a odpočinout si, ale to neplatí pro vás! Vás potřebuju víc než jindy. Vaši energii, sílu a lásku, takže pokud nemusíte, nezpomalujte, nezastavujte a tancujte dál na plný pecky, protože život je sakra krátký a krásný a já vás a vaši pozitivní energii budu sdílet tady u mě. Tak mi držte palce. Mějte se krásně. Vaše Sim,“ dodala maminka dvou synů, která nespecifikovala, jaký zákrok ji čeká. Fanoušci jí přesto posílají pozitivní energii, hodně sil a přejí jí pevné zdraví.

4
fotky

Další články

Načítám