Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) se nedávno vrátila s rodinou z Dominikánské republiky, kde mají druhý domov. Návrat do Česka je pro úspěšnou modelku hektický, a to zejména co se týče práce, které si naordinovala víc, než musela.

Dokonce přiznala návrat na módní mola, na kterých se už několik let neobjevila. „A protože jsem magor, tak jsem přijala nabídku vrátit se opět na molo, a to rovnou několikrát. Jako je mi jasný, že věk všech ostatních modelek, co budou všude kolem mě, už nedoběhnu, ale snažím se k tomu přistupovat jako profesionál,“ uvedla Simona Krainová na sociálních sítích s tím, že co se týče cvičení, tak jede pořádný dril, se kterým začíná už krátce po páté hodině ranní.

„Pohyb miluju, stejně jako večerní vyjídání lednice. S hlavou v lednici se pravidelně kolem desáté večer snažím spořádat všechno, co je na dosah. Takže už skoro deset dnů jedu dvoufázový tréninky, nepiju moje milované vínečko a snažím se nežrat. Ráno v 5.15 dávám hodinu 7 km eliptický trenažér, pak 5 min plank,15 min cviky na břicho, pak budíček děti, příprava svačiny do školy, snídaně, sprint do školy, pak práce, kroužky,“ uvedla Simona s tím, že si ještě každý večer dává hodinu na běžeckém páse, kde uběhne přibližně 9 kilometrů.

„Dokud nepadnu… účes zatím drží. Prostě občas ráda posouvám limity. Nebojte, té lednici dávám velké naděje,“ dodala Simona s úsměvem a její fanoušci se tak mohou těšit i na její velký návrat na mola, na kterých před lety pravidelně zářila.

Související témata:

Další články

Načítám