Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51)Karel Vágner bezpochyby patří mezi jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu a právě dnes jsou svoji 14 let! Při příležitosti oslavy výročí od svatby Simona zavzpomínala na přísně tajnou veselku, v době, kdy byla v 7. měsíci těhotenství. Zveřejnila dojemné vyznání.

„Dnes je to přesně 14 let, co jsme si řekli ANO na Staroměstské radnici..naše svatba byla malá, ale zato opravdová.. Jednu okázalou, plnou novinářů lezoucích po stromech za účelem získat aspoň jednu fotku, plnou stresu, a hlavně nepovedeného vztahu mám za sebou.. Takže ta druhá byla tajná tak, že o ní nevěděli pomalu ani někteří členové rodiny.. Prostě jsme to udělali rychle a zběsile,“ zavzpomínala Simona Krainová při příležitosti oslavy výročí na osudný den D na svém Instagramu.

Komorní obřad se tehdy obešel bez okázalosti. „Byla jsem v sedmém měsíci těhotenství a na velké oslavy nebyl čas ani chuť,“ dodává Simona v nostalgickém příspěvku. 2 měsíce po svatbě přivítali manželé na světě syna Maxe a o další 2 roky později pak druhého potomka, syna Bruna.

„Od té doby uběhlo hodně času, zažili jsme společně stovky příběhů, vychovali dvě děti, postavili tři domy (zatím),vypili spoustu vína, prosmáli tisíce hodin, zažili pády i vzlety, procestovali tisíce kilometrů, ale to naše letadlo už ví, kde je jeho letová hladina, už ví celkem přesně, kde s náma nebude házet turbulence a bouřkám se umí bezpečně vyhýbat. I když někdy překvapí…ale to by byla nuda, kdybychom žili předepsaný scénář, ne? Hlavně, ať je prdel..a láska..a parťák v dobrém i ve zlém..navždy,“ uzavřela modelka, která momentálně tráví čas se svým mužem v exotickém Karibiku.

Další články

Načítám