Hlavní obsah
Článek

Zdeňka Černá alias Lulu zvolila na párty v centru Prahy outfit, který se snad běžně prodává jen v prodejně s prádlem nebo v sex shopu.

„Je to celkem teď móda, všechno musí být průsvitné, na tělo. Tak jdu s módou, myslím, že si to s mojí figurou můžu dovolit,“ řekla Super.cz Lulu, která si do společnosti vyšla ve zcela průsvitném černém krajkovém overalu, pod kterým měla tělové prádlo.

„Dřív jsem byla trošku zdrženlivější, ale občas jsem nosila sexy outfit. Dokud trénuju, zdravě se stravuju, tak chci ukázat své výsledky,“ vysvětluje sexbomba, která chce nyní svůj hrudník ještě vytunit.

„Jedu do Belgie na osobní pohovor. Je možné, že mám moc pevnou kůži na prsou a nedosáhnu velikosti, kterou bych chtěla. Proto mě musí vyšetřit lékař. Ráda bych dvojnásobek, než mám teď, prsa velikosti 20. Znám ženy ve světě, které to mají. Myslím, že by to nebylo problematické,“ prozrazuje Zdeňka, jež je zadaná. Partnera má v zahraničí.

„Mám přítele v Německu. Je to vztah na dálku, občas to zadrhává, proto z toho momentálně nemám úžasný pocit,“ dodala Lulu, která prý dříve měla pletky s Karlosem Vémolou.

3
fotky

Další články

Načítám