Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (39) si užívá na zasloužené dovolené v Albánii, kam vyrazila s manželem Mirkem Dopitou (40) a dětmi. A jak sama vtipkovala, za den si na lehátku poleží tak maximálně pět minut, což by jí potvrdila snad každá maminka malých dětí.

I tak si ale umí udělat čas, aby potěšila nejen svého muže Mirka Dopitu, ale i své fanoušky, kterým ukázala své hrudníčkové bohatství v bikinách a napodobila tak herečku Veroniku Arichtevu (38). „Sice dlouhý, ale moje,“ vtipkovala u snímku svých ňader v plavkách. Za podobnou fotku schytala Arichteva hejt od manželky Filipa Blažka a vzbudila rozruch na sociální síti, když ho neváhala zveřejnit.

To Agátu její milované fanynky, kterým říká familiárně holčičky, určitě spíše chválí, a jakmile se někde objeví ošklivý hejt, může se Agáta spolehnout na jejich pomoc.

„Já si s mými holčičkami vysílám, když je mi smutno, i když mám radost. Jsem k nim naprosto upřímná a ony to naprosto oceňují, že jim nelžu. Tím pádem, když mi někdo ublíží, tak ho ty holky prostě zneškodní. Ale za to já nemůžu. Ony jsou takové bojovnice za mě a mně se to hrozně líbí a mám je ráda,“ svěřila se nedávno Super.cz Agáta, jež si v Albánii užívá nejen na plážích, ale ochutnává také místní kulinářské speciality v balkánském stylu.

A když zrovna lítá kolem dětí, snadno zapomene na to, že má na sobě plavky obráceně. I z toho si ale umí udělat legraci. „Dneska i obráceně plavky, času hodně,“ smála se Agáta, která tak nechala vzpomenout na Ivetu Bartošovou coby Džambulku a její plavky naruby z pláže v Itálii. Když ji ale ve slušivých bikinách (tentokrát už správně oblečených) vyfotila dcera Mia, nezapřela v sobě Agáta modelku a zapózovala jako za starých dobrých časů, kdy ještě brázdila přehlídková mola.

Další články

Načítám