Hlavní obsah
Článek

Okázalá módní show v cirkusovém šapitó se neobešla bez řady známých českých krásek. Na přehlídkovém mole se v modelech dua Poner vystřídaly vítězky soutěže krásy, držitelky titulu Miss World a o odvážné šaty tentokrát nebyla nouze ani u přítomných hostů.

Během přehlídky, při které slavilo sourozenecké duo deset let své značky, se to kráskami jen hemžilo. Dress code na přehlídku byl cirkus a nutno říct, že dámy svou přípravu do šapitó nepodcenily. Vedle flitrů a třpytek se nejčastěji oblékly do rudé.

Tu na přehlídku zvolila například Dominika Myslivcová (29), která byla sice zahalená od hlavy až k patě, v obepnutém modelu posetém kameny však ukázala svou štíhlou postavu. Na červenou vsadila i Veronika Kopřivová (33), ta byla mimo jiné také jednou z předvádějících modelek.

Po show se převlékla do krátkých šatiček s nadýchanou sukní, pod kterou by se dalo leccos schovat, a nepřehlédnutelný byl zejména její bujný dekolt. V rudých šatech s vysokým rozparkem poutala pozornost také modelka a vítězka slovenské show Růže pro nevěstu Stanislava Lučková.

Slavnostní událost si nenechala ujít ani herečka Jana Bernášková (43), kterou do společnosti už tradičně doprovodila půvabná dcera Justýna. A dress code na přehlídku rozhodně nepodcenily ani členky skupiny Holki, které by v modelech mohly s přehledem před diváky. Kdo další se na show objevil, se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám