Hlavní obsah
Článek

O Sharon Stone (66) je poslední dobou slyšet stále víc. V uplynulém měsíci překvapila fanoušky na instagramu nejen svou fotkou, kde maluje obraz jen ve spodním dílu od bikin, ale zároveň si zopakovala i legendární scénu ze Základního instinktu. Nyní o sobě dala vědět znovu a rozproudila opět vášnivé diskuse, i když tentokrát úplně z jiného soudku…

Šestašedesátiletá hollywoodská hvězda, která tráví léto cestováním po Evropě, se ve středu podělila o snímek, na němž má pořádný monokl. Herečka k němu připsala pouze, že výlet byl tvrdý, ale ona je ještě tvrdší. Snímek se okamžitě stal virálním, a jelikož k němu Stone nenapsala nic konkrétního, začal si žít vlastním životem a lidé na sociálních sítích se začali předhánět v možných scénářích. Mnozí se o herečku pochopitelně i obávali.

Někteří přitom projevili vskutku bujnou fantazii a konstatovali, že Sharon k monoklu zřejmě přišla během olympiády v Paříži, kdy si ji vzaly do parády kontroverzní boxerky Imán Chalifová z Alžírska a Lin Yu-Ting z Tchaj-wanu, které byly loni diskvalifikovány z mistrovství světa kvůli tomu, že mají vysokou hladinu testosteronu, a tehdy neprošly testem na pohlaví. Na olympiádě ovšem stopku nedostaly.

Někteří dokonce spekulovali, že Sharon vše „fejkuje“ a že se snaží zviditelnit tím, že se dostane do „klubu s monoklem“, který se teď hojně propírá. S podlitinou na oku se totiž v nedávné době ukázali i Michelle Pfeiffer, Adam Sandler nebo Katie Holmes.

Později ovšem ve videu, rovněž sdíleném na Instagramu, herečka přiznala, jak se jí zranění přihodilo. „Vím, že se všichni bojíte, jak jsem přišla k tomu černému oku, tak jsem si řekla, že vám o tom povím,“ začala vykládat Sharon, která záběry natáčela před vilou v Turecku.

„Byla jsem v tolika hotelech a v tolika zemích, vstala jsem uprostřed noci, abych se šla vyčůrat, a nevěděla jsem, kde jsem. Narazila jsem obličejem do mramoru,“ pobavila herečka s tím, že jí nikdo nic neudělal a ona se na svých cestách skvěle baví. Nakonec poděkovala všem, kterým na ní záleželo a ptali se, zda je v pořádku.

Související témata:
Monokl (modřina)

Další články

Načítám