Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejslavnějších filmových scén všech dob se dočkala své nové verze, a to přímo od ikonické Sharon Stone (66), která ji před více než třemi dekádami před kamerou v Základním instinktu předvedla. I když pochopitelně ne v celém rozsahu, jak tomu bylo ve filmu. Sharon na ni ovšem jasně odkázala ve svém nejnovějším příspěvku na Instagramu, kde se podělila o snímek v červeném krajkovém prádle s typickým posedem z legendárního thrilleru.

Sharon ve filmu ztvárnila přitažlivou spisovatelku Carherine Tramell obviněnou z vraždy svého přítele. Slavná a zároveň kontroverzní scéna se odehrála v momentě, kdy byla vyslýchána policisty, jedním z nich byl i Michael Douglas. Během záplavy otázek Catherine policisty pořádně vyvede z míry, když si v krátké sukni přehodí nohu přes nohu bez spodního prádla.

A zatímco u herečky na profilu se to od fanoušků hemží samými superlativy, čtenáři Daily Mailu to vidí poněkud jinak a shodují se, že snažit se připomínat ikonickou scénu po tolika letech nebylo třeba. „Není nutné znovu se pokoušet o její ikonickou scénu! Navždy se na ni bude vzpomínat pro její roli a krásu v tomto filmu. Nyní měla být spíš elegantně oblečená a upravená tak, aby to odpovídalo jejímu věku,“ zněl komentář, s nímž souhlasily stovky lidí.

„Je to každého věc, já bych to neudělala před dvaceti lety a neudělala bych to ani dnes, nemusím se za své tělo stydět, to není ten důvod, ale jde o hrdost a důstojnost ženy.“ Či: „Je ve skvělé kondici, ale jako vždy u nás starých lidí, kůže nás prozradí a s tím se nedá nic dělat. To je důvod, proč se většina z nás neukazuje,“ tvrdí jiná čtenářka.

„Lepší by bylo ponechat ikonický záběr tak, jak byl před 32 lety, než tohle.“ Či: „To nebylo nutné, děkujeme.“ Zatímco jiný dodal: „Nejsem si jistý, jestli bych chtěl, aby si mě lidé pamatovali za to, že jsem světu ukázal svůj klín.“

Související témata:
Film Základní instinkt

Další články

Načítám