Hlavní obsah
Článek

Nejnovější příspěvek herečky Sharon Stone (66) na Instagramu vyvolal u jejích fanoušků velké ohlasy, a není se čemu divit. Hvězda Základního instinktu opět dokázala, že je volnomyšlenkářka každým coulem a nahota je pro ni přirozenou součástí života. Herečka se v úterý podělila o jednu ze svých vášní, kterou je malování obrazů.

A když Sharon zrovna popadne múza během plavání v bazénu, nechce ztrácet čas oblékáním a svou vizi přenese na plátno okamžitě. To pak zřejmě klidně maluje i v rouše Evině, případně jen ve spodním dílu plavek, jako tomu bylo v tomto případě.

„Někdy prostě musím jít malovat rovnou z bazénu,“ připsala k fotografii, na níž je zachycena jen v modrém spodním dílu bikin u abstraktní malby, kdy je vidět, že barvu nanáší na plátno prsty. Herečka dokonce svá díla vystavuje a prodává.

Stone už se za svůj odvážný příspěvek dočkala téměř 140 tisíc lajků, což je několikanásobně víc, než u ní na účtu bývá zvykem, a bezmála pěti tisíc komentářů. Reagovaly dokonce i její slavné kolegyně jako modelka českého původu Pavlína Pořízková: „Miluji to! Svobodná tělem, svobodná myslí,“ napsala a připojila se k ní i americká spisovatelka Glennon Doyle: „Nejvíc cool. Prostě nejlepší.“ Označení bohyně se dočkala Sharon od zpěvačky Macy Gray. A jak se příspěvek zamlouvá vám?

Další články

Načítám