Hlavní obsah
Článek

Na sociálních sítích se o víkendu objevilo video z klubu LIV v Miami, kde bylo přítomno hned několik známých tváří. Tou největší hvězdou byla ovšem Shakira (47), která se objevila i na pódiu, kde zatančila na svůj nový singl Soltera. Zpěvačku si během jejího vystoupení natáčeli fanoušci, někteří ovšem zřejmě způsobem, který ji naštval natolik, že z pódia odešla.

Záběry z klubu, kde mimochodem křepčily v první řadě pod pódiem modelka Winnie Harlow, influencerka Lele Pons nebo zpěvačka Anitta, ukazují, jak Shakira za vřískotu návštěvníků klubu tančí na svou píseň. Náhle si zřejmě všimne někoho, kdo ji natáčí až příliš zespodu a snaží se ukořistit záznam jejího spodního prádla.

Shakira na to zareagovala poměrně důrazně. Naznačila, že ho viděla, a gesty rukama dala jasně najevo, že si nepřeje, aby ji natáčel pod sukní. Své minišaty se navíc ještě několikrát pokusila stáhnout. Následně chtěla pokračovat v tanci, ale senzacechtivý fanoušek si zřejmě nedal říct a pokračoval v nevhodném natáčení, což Shakiru natolik znechutilo, že opustila pódium.

Fanoušci na sociálních sítích se vesměs shodovali na tom, že chování neukázněného návštěvníka podniku, který nerespektoval zpěvaččino zřetelné varování, bylo ke zpěvačce velmi neuctivé, a jeho jednání odsoudili.

Související témata:

Další články

Načítám