Hlavní obsah
Článek

Okouzlující Shakira (47) byla minulý týden spatřena, jak se na večeři v Miami spokojeně baví s tajemným mužem. V luxusní restauraci Lido Bayside s dechberoucím výhledem na vodu večeřela hudebnice ve společnosti neznámého nápadníka, jehož identitu se zatím nikomu nepodařilo vypátrat. Stůl, u kterého s mužem seděli, byl tlumeně osvětlený a vše nasvědčovalo tomu, že nejde jen o přátelské setkání.

Shakira nedávno prohlásila, že nemá zájem o randění. Je to ale už dva roky, co se rozešla se svým dlouholetým partnerem Gerardem Piquém, kterého obvinila z nevěry. Právě po rozchodu se Shakira přestěhovala i se syny do Miami na Floridě. Ve videu zpěvačka sedí naproti tmavovlasému muži a baví se. V jednu chvíli je vidět, jak se naklání, aby se napila, a pak se směje, když se opírá zpět.

V poslední době se spekulovalo, zda nerandí s hvězdou ze seriálu Emily in Paris Lucienem Laviscountem. Jednatřicetiletý herec se Shakirou natočil videoklip a poté je lidé viděli několikrát spolu, třeba na večeři po zpěvaččině překvapivém koncertu na Times Square v New Yorku. Jenže britský herec je pověstný svými četnými milostnými vztahy, a tak už ho od té doby paparazzi nachytali s dalšími krasavicemi. Nakonec i sama Shakira skutečný vztah popřela a řekla, že se jen „vídali“.

Zvědavý přihlížející jejího rande se nechal slyšet, že Shakira strávila v restauraci dlouhé hodiny a vypadala velmi uvolněně a spokojeně. „Je pro nás hvězda. Byli jsme nadšení, když jsme ji po příchodu do restaurace spatřili. Chtěli jsme požádat o fotku, ale bylo zřejmé, že je na rande a že probíhá dobře a ona se baví, tak jsme ji nechtěli rušit,“ sdělil tisku.

Přesto si neodpustil její soukromí alespoň zaznamenat na video. Tajemného muže se mu ale nepodařilo zabrat z jiného úhlu než zezadu. Kdo je tedy onen neznámý elegán po boku popové hvězdy, se nedozvíme, dokud nebudou na příštím setkání sedět obráceně nebo více na očích.

Související témata:

Další články

Načítám