Hlavní obsah
Článek

Štěstíčku jdou naproti! Po rozchodu s dlouholetým partnerem Miroslavem Helclem se Alena Doláková (35) rozhodla zkusit štěstí na seznamce. A ne tak ledajaké! Hvězdnou aplikaci pro VIP v minulosti využily i Pavlína Pořízková (59), Lana Del Rey (39) nebo Elizabeth Kopecká (30).

„Neměla jsem čas randit,“ řekla nám Holena z pohádky Tři bratři, která shodou okolností účinkuje ve stand upu Historky z Tinderu. Seznamky by tak měla mít zmáknuté. A taky že ano! „Když jsem tam šla, líbily se mi spíš holky,“ přiznala Super.cz. „Nevyhýbám se ničemu a přijímám věci tak, jak přicházejí,“ doplnila Alena.

Pro deník Blesk se rozpovídala o seznamce slavných. „Jsem na Raya, což je seznamka pro celebrity, kde je snad celý český showbusiness. Je tam třeba Elizabeth Kopecká. Kdybych byla na holky, tak se s ní hned seznámím,“ pochlubila se herečka, která tak práskla další VIP klientku.

„Raději bych chtěla cizince než Čecha, protože ti o mně nic neví a neptají se mě na to, co kde o mně přečetli,“ doplnila Doláková, která nic nenechává náhodě.

I když nejdřív tvrdila, že na randění nebyl čas, nakonec si nějaký přece jen našla. Minimálně tím, že vyzkoušela seznamovací aplikace. A není se co divit. Byla by škoda, kdyby jen nečinně seděla doma a nešla štěstí naproti.

Další články

Načítám