Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ellie Goulding (37) v poslední době vytahuje jeden odhalenější model za druhým. A teď vyšlo najevo, že nedávno skončil její románek se surfařem Armandem. Dává tak zpěvačka signál, že je opět svolná k randění?

Ellie Goulding se svým soukromím příliš nechlubí, a tak před časem svět nevěděl ani o tom, že se po několika letech rozešla se svým manželem Casparem Joplingem. Fotky se surfařem Armandem Perezem, od kterého získala víc než jen soukromé lekce oblíbeného sportu, se tak v únoru letošního roku nejdříve staly senzací. Ellie ale uvedla, že s manželem už je konec a žhavému románku tak nic nebránilo.

Jenže teď se opět mluví o tom, že zpěvačka a surfař už jdou každý jinou cestou. Podle magazínu MailOnline jejich vztah vyšuměl proto, že mají v životě každý jiné priority a ani jeden by se neodstěhoval k tomu druhému, tedy Armando do Anglie ani Ellie na Kostariku.

A čerstvě single zpěvačka se už možná rozhlíží po nové lásce. S kamarádkou Brooks Nader si vyrazily na koncert Paris Hilton v Los Angeles a Ellie vzbudila pozornost svým topem, který sestával z pouhého jednoho kusu látky v přední části, který ani nezakryl celá ňadra. Blondýnka tak ukázala část svých ňader.

Dle čtenářů magazínu Daily Mail je její počínání trochu zoufalé a královská rodina může být ráda, že už není její součástí. Ellie totiž v minulosti chodila s princem Harrym. Na toho, kdo se stane jejím novým princem, si ale budeme muset ještě chvíli počkat.

4
fotky

Další články

Načítám