Hlavní obsah
Článek

Na olympiádě v Paříži se z českého pohledu sice nekonají žádné medailové žně, i tak ale fanoušci obdivují novou sportovní hrdinku. Skokanka o tyči Amálie Švábíková (24) překonala český rekord ve skoku o tyči.

Výkonem 480 centimetrů překvapila i sama sebe a brala senzační páté místo. Amálie není jen úspěšnou atletkou, ale i půvabnou dámou, která určitě nemá nouzi o nápadníky.

Pánové ale mají smůlu, pohledná blondýnka už je několik let zadaná. Desetibojař Ondřej Kopecký (26), který je svěřencem Romana Šebrleho (49), jí samozřejmě fandil i v hledišti. On sám bohužel vinou zranění o olympiádu přišel, o to více podporoval svou lásku.

Oba dva pak doufají, že si společně užijí příští olympiádu v Los Angeles. „Je to náš velký sen,“ hlásí Švábíková, která po úspěšném finále dostala od svého přítele vášnivý polibek.

„Rekordy jsou od toho, aby se překonávaly,“ napsal Ondřej, který před časem pózoval s Amálií na žhavých polonahých fotkách. Ty okomentoval i jeho trenér Roman Šebrle. „Přitvrdíme v benči,“ smál se u snímku, kde se mu nepozdávaly Ondrovy svaly.

Související témata:
Amálie Švábíková

Další články

Načítám