Hlavní obsah
Článek

Tanečnice Veronika Lálová (32) zářila hned v několika řadách StarDance. Půvabná brunetka byla poslední dva roky díky tanci neustále na cestách a už to vypadalo, že se do Brazílie, kam cestuje kvůli sambě, bude i stěhovat.

Do cesty jí však přišla nová pracovní nabídka a vše je jinak. Sexy tanečnice se po čase opět objeví na obrazovkách. Své vysportované tělo sice nepředvede na tanečním parketu, ale je jednou z tváří OK TV. „Neskutečně se na to těším. Budu vést dopolední OK Start. Bude to živé vysílání, takže si myslím, že i docela vzrůšo,“ svěřila se nám tanečnice na tiskové konferenci.

Svou novou práci musela sladit s pravidelným cestováním do Brazílie, kde už pořádá i cestovatelské kurzy. „Moc ze mě nejsou nadšení, ale cestu do Brazílie už jsem měla domluvenou. V listopadu budu odjíždět a pak je ještě karneval. Už počítají s tím, že budu nějakou dobu pryč,“ prozradila nám Veronika, která svým barevným modelem rozhodně celou tiskovku rozzářila.

Ač jí je život v Jižní Americe blízký a miluje slunečné počasí a sambu, v zemi si zatím lásku nenašla a je nezadaná. „Občas chodí nějaké nabídky na Instagramu. V Brazílii jsem vždycky s někým z přátel a byla tam se mnou i mamka. V Brazílii jsem lásku nenašla, tam je to o cestách a o práci, lásku hledám tady v České republice,“ dodala tanečnice.

Další články

Načítám