Hlavní obsah
Článek

Není to ani týden, co zdárně skončil filmový festival v Karlových Varech, a už je tu další nadílka. A vpravdě hvězdná! Premiéru snímku Zápisník alkoholičky jednoznačně ovládla Tereza Ramba (34). A nejen proto, že ve filmu hraje hlavní roli.

Už příchod do kina byl triumfální a neztratil by se ani na červeném koberci v tolik opěvovaném a vzývaném Hollywoodu. V rafinované dlouhé róbě lehké jako pírko v barvě padlého sněhu byla herečka nepřehlédnutelná.

Všichni se jednohlasně shodli na tom, že jí to náramně slušelo! Oblíbená hvězda pro Super.cz prozradila, že za tím byla skvěle odvedená práce, na které se podílel několikačlenný tým lidí.

Pověstnou třešničkou na dortu pak bylo decentní líčení, slušivý účes a také šperky. Ramba v tomto ohledu vsadila na svou oblíbenou návrhářku Lenku Kerlickou. Pro pořádek jen dodejme, že šaty pochází z dílny Andrey Eichingerové.

Není divu, že šla Tereza z náruče do náruče a vyfotit se s ní chtěl každý. Však ji také přišla podpořit spousta slavných kamarádek a kamarádů.

Nechyběli Ewa Farna (31), Jiří Mádl (37) s přítelkyní Kateřinou ani Dagmar Havlová (71), která dorazila tradičně těsně před začátkem. Dlouhé a dojemné vítání se svou milovanou osobou si ale neodpustila.

Další články

Načítám