Hlavní obsah
Článek

Mysleli jsme, že její maximum byl model s obřím dekoltem od návrháře Lukáše Macháčka, který vynesla na jeho autorské přehlídce. Elizabeth Kopecká (30) ale dokázala překvapit. V šatech, v nichž vystupovala na přehlídce v Olomouci, předvedla nejen bujné vnady, ale navíc byly i kratičké.

„Organizátorka akce Nikol Švantnerová mě spojila se svými kamarády, návrháři Ponerovými. Jejich model mám na sobě poprvé. Cítím se opravdu hezky a ta barva je roztomilá. A ten výstřih je snad ještě v normě,“ svěřila se zpěvačka, která vypadala jako sexy růžový bonbonek, když zpívala jako doprovod přehlídky spodního prádla.

Pochlubila se i pracovními novinkami. „Mám písničku v novém filmu Rudolfa Havlíka Poklad, který bude mít premiéru v polovině října, tak jsem zvědavá na reakce, až to půjde ven, protože ten text je hodně o sebehodnotě,“ uvedla. Na show Glam Fashion Olomouc ale zůstala u osvědčených starších písniček.

Zajímalo nás samozřejmě i to, jak jí to klape v lásce s novým partnerem. „Nechci už o soukromí mluvit, ale mám se hezky a je to hezké. Ale vztahy bych nechtěla moc rozebírat a vysvětlovat,“ uzavřela.

Další články

Načítám