Hlavní obsah
Článek

Jen co Leoš Mareš (48) odstartoval své podzimní turné, přišlo rozptýlení. Jeho manželka Monika Marešová pravidelně sdílí střípky ze svého života. Čas od času potěší své obdivovatele také odvážnější fotkou. Což udělala i nyní.

V provokativním krajkovém korzetu usedla Monika k oknu a ve svůdném modelu se nechala zvěčnit. V prádlovém setu s krajkovými kalhotkami tak potěšila mnoho svých fanoušků, včetně svého muže. „Lásko,“ napsal jí Leoš Mareš k odvážné fotce, kterou sdílela.

Rozptýlení pro Mareše, který následující dny bude trávit na koncertech, tak pobavilo i sledující. „Hmm, to ty tři dny na koncertech Leoš Mareš docela protrpí,“ připsala jedna z fanynek. „Dokonalá jako vždy,“ přečetla si také Monika, která teď nebude mít svého muže pár dní doma.

„První turné začalo na jaře a zalíbilo se nám to. Je to příjemné a opojné, tam stát na tom pódiu, to přiznávám, a lidi chtěli přídavky, my také, takže se nám poštěstilo udělat osm koncertů v Praze a v Brně. Lidi přijdou a prožijeme alespoň výjimečný týden,“ řekl Super.cz nyní Leoš Mareš.

Další články

Načítám