Hlavní obsah
Článek

Jsou to už dva týdny od svatby Charlotte Štikové (28), která nyní nese příjmení svého manžela Martina Stefana. Veselka mladší sestry Ornelly Koktové (31) vyvolala v mnoha směrech rozruch. Avšak novomanželé si životní den, kdy stvrdili svou lásku, užili a to je to nejpodstatnější.

Ač se Charlotte a Martin znají teprve od začátku července, tak je jejich pouto tak silné, že už se baví i o zakládání rodiny. „Necháváme všemu volný průběh, do ničeho se netlačíme. Každopádně jména našich budoucích dětí už vymyšlený máme. A sporty, na které by mohly chodit, taky,“ řekla Charlotte Super.cz krátce po svatbě.

Dcera Moniky Binias (52) není na sociálních sítích příliš aktivní, avšak když nějaký ten příspěvek přidá, tak vyvolá pozornost. Jinak tomu není ani nyní. Charlotte se totiž zvěčnila v sexy košilce s detailem krajky, ve které nechala vyniknout svůj dekolt, a zároveň předvedla i půvabnou tvář.

„Classy,“ napsala k fotografii, kde by se zajisté objevilo spoustu lichotek, jak tomu tak pravidelně bývá. Avšak kvůli vášnivým diskuzím kolem její svatby komentáře omezila a je otázka, kdy je znovu obnoví. V galerii se podívejte, jak jí to sluší.

Další články

Načítám