Hlavní obsah
Článek

Natálie Smutná se proslavila v reality show Love Island, kde si sexy blondýnka životní lásku nenašla, a tak nebyla možná překážka, která by jí zabránila ve stěhování do jiné země.

Natálie se na nějaký čas přestěhovala do Miami, kde si užívala luxusní život, rychlá auta, výlety soukromým tryskáčem a navštěvování akcí, kam se běžný smrtelník nedostane. Fanoušci jen spekulovali, jak se k těmto věcem blondýnka dostala a zda náhodou nenašla někoho, kdo jí tento život sponzoroval.

Po návratu do Česka si zadělala na malér, když zavítala na venkovní festival a začala v rozhovoru vyprávět o luxusních kouscích, které si zrovna oblékla. Pak také uvedla, že jí tričko věnoval hvězdný brazilský fotbalista Neymar, se kterým měla v Miami strávit několik dní. Dokonce to vyznělo tak, že spolu mohli mít i nějaký románek.

Avšak tohle video bylo krátce po publikování smazáno. A to na žádost týmu samotného Neymara. K celé věci se pak Natálie ještě jednou vyjádřila.

Chtěla bych se vyjádřit k videu, ke kauze s jedním slavným fotbalistou. Nebudu říkat jeho jméno, většina z vás ví. Navíc jsem ještě stále v kontaktu s jeho týmem, a i kvůli tomu jsme ho museli stáhnout ze sítí. Nelituju, že jsem to řekla. To, že v Miami, a nejen tam, potkávám denně slavné lidi, je fakt. Ti, co to nikdy nezažili, tak to nepochopí. Osobně si nemyslím, že je na tom něco špatného. Já jsem bláznivá a baví mě to,“ uvedla Natálie s tím, že její vyjádření bylo myšleno s větší nadsázkou. „To, že některé věci vyzní jinak, než jsou, je problém lidí, kteří se chytají za slova. Je stále hodně lidí, kteří neumí brát věci s nadsázkou,“ uvedla Natálie s tím, že se po krátké pauze opět vrátila na sociální sítě.

Související témata:

Další články

Načítám