Hlavní obsah
Článek

Stalo se dobrým zvykem, že se krásky už nepovalují u moře nebo bazénu „jen tak“, aby daly na odiv své sexy křivky a nové plavky. I Dominika Mesarošová (38) následuje trend, který velí poslat do světa nějakou tu moudrost.

„Nic nedělá ženu krásnější než víra ve vlastní krásu,“ zamyslela se u italského jezera Garda, které je vyhlášenou a populární destinací i v případě českých hvězd a hvězdiček.

Kromě citátu, s nímž jistě souzní každá žena a jistě i spousta mužů, si fanoušci vnadné modelky a influencerky všimli toho, v jaké formě jejich idol aktuálně je. Zdá se, že po rozchodu se záletným podnikatelem Tomášem je z nejhoršího venku.

„Dokonale řečeno, Domi,“ uznal Jiří. „Bože, ty jsi kusanec. Moc ti to sekne,“ zasnil se Martin. „Okouzlující,“ vzkázal Dominice Marek.

Známá kráska poslední dobou hází na sociální sítě jedno moudro za druhým. Není to tak dávno, kdy dala na síť starou známou věc, na kterou lidé mají tendenci zapomínat.

„Každý den je jen jednou za život,“ zvolala pro změnu také z dovolené zhruba před měsícem. Nezbývá než doufat, že Mesarošová nekončí pro tuto sezonu ani s dovolenými, ani s citáty.

Další články

Načítám