Hlavní obsah
Článek

Bývalá partnerka Zdeňka Mahdala vyrazila na dovolenou a začaly se dít věci. Lenka Dragounová do kufru přibalila samé parádní kousky, a tak v Řecku bylo po jejím příjezdu pořádně horko. A nejen to! Přivezla i cestovní sadu mouder. To kdyby se bohům na Olympu nedostávala.

„Pohledem dokážeš říct vše, co slova nedokážou vyjádřit. Oči mají moc sdělit příběh, vášeň a emoce. Jejich hloubka a intenzita mluví za vše,“ ozvalo se z Řecka, kde vnadná podnikatelka oblékla velmi titěrné zlaté bikiny.

„Musím se dívat dopředu. Minulost překročit, žít přítomností a těšit se na budoucnost. I když jsem v poslední době prošla náročným obdobím, tak i tyto těžké zkušenosti mě posouvají dál a učí mě růst s inteligencí a vyrovnaností,“ ubezpečila Lenka.

K dalšímu moudru zvolila odpovídající outfit. Rafinované zelené šaty, které nedávaly fantazii příliš velký prostor. Útlocitnější povahy by možná řekly, že už byly trochu přes čáru, s tím ale dáma, která miluje VIP večírky, rozhodně nesouhlasí.

„Síla ženy se neskrývá jen v jejím pohledu, ale také v jejích výzvách, činech a ve schopnosti překonat i ty nejtěžší překážky, které jí život staví do cesty,“ vzkázala světu poté, co znovu oblékla zlaté plavky.

„Očima často řeknete víc než slovy,“ zopakovala ještě Dragounová pro ty, kdo v první lekci nedávali pozor, protože byli zaměstnáni pohledem na její bujné křivky.

Další články

Načítám