Hlavní obsah
Článek

Modelka Joy Corrigan (36) zářila na stránkách plavkového vydání Sport Illustrated, svlékala se pro Playboy a pózovala pro slavné značky. Loni ale prošla obrovskou proměnou a letošní rok si užívá jako nový člověk. Nechala si zmenšit ňadra a kápla božskou o svém věku.

V minulosti se totiž kvůli kariéře modelky dělala o sedm let mladší a léta lhala o svém věku. Šestatřicetiletá modelka u své práce sice zůstala, ale určuje si svá vlastní pravidla. A prý vydělává víc než předtím! Naposledy se nechala zvěčnit u bazénu v Palm Springs v Kalifornii, kde předvedla svou vypracovanou postavičku v malých sexy zelených bikinách.

Někdejší andílek slavné značky spodního prádla změnil své agenty a manažery, jídelníček i koníčky. O zakázky prý nemá nouzi, jak je patrné ze svůdných fotek. „Skoncovala jsem s alkoholem i trávou, přestěhovala se do Los Angeles, našla si tu byt a převzala jsem kontrolu nad svou další kariérou,“ řekla Daily Mailu modelka.

Místo hladovění a hubnutí prý upřednostnila své zdraví. „Cvičím a jím pro zdraví, nikoliv kvůli svému vzhledu, přibrala jsem deset kilo, medituji, váhu neřeším a naslouchám své intuici,“ dodala kráska, jež byla dříve nezdravě vyhublá. Pomohly jí také terapie.

„Převzala jsem kontrolu nad svou kariérou a vydělávám víc peněž než předtím,“ libuje si Corrigan. Té pomáhá i nový partner Ted Dhanik (46).

„Potkala jsem partnera, který mě ve všem podporuje, bydlíme spolu a pořídili jsme si dvě štěňata a kotě,“ prozradila kráska, která tak má menší nácvik na případné mateřství.

Další články

Načítám