Hlavní obsah
Článek

Ornella Koktová (31) vyrazila před pár dny na dovolenou do Itálie. Konkrétně na Capri, kde není se svým manželem Josefem a třemi dětmi, ale s kamarádkou, což nadzvedlo spousty lidí, kteří v diskuzích Ornellu kritizují, avšak většina se jí zastává.

Maminka tří dětí sdílí s fanoušky střípky ze svých dnů a nebrání se ani snímkům v plavkách, ve kterých ukázala parádní postavu ze všech stran.

„Tohle místo na Capri bylo jak ze snu. Jednou jsem ho viděla tady na Instagramu a slíbila si, že sem jednou musím přijet se svojí milovanou kamarádkou Giuli. Nic není náhoda a ani to, že se sešly před 7 lety dvě temperamentní holky s italskýma jménama,“ uvedla Ornella k jednomu z příspěvků.

V Itálii si ovšem nedopřává pouze zasloužený relax, ale také se nebrání adrenalinu. Dokonce si zkusila skočit ze skály. „Prej jsem hajzl, že jdu na pláž v plavkách a bez dětí. Aka jeden prodlouženej víkend s kámoškou…,“ napsala s úsměvem k fotografii, na které je zachycen její skok ze skály do moře.

Výlet za mořem se jako rychlostí blesku přiblížil ke konci, a jak Ornella přiznala, už balí kufry a za pár dní vyrazí i se svou milovanou rodinou do Tater.

Související témata:

Další články

Načítám