Hlavní obsah
Článek

Monika Bagárová (30) tráví už několikátý den v exotice. Konkrétně na Maledivách, odkud svým příznivcům posílá slunné pozdravy. Krásná zpěvačka je za oceánem i se svou čtyřletou dcerkou Ruminkou, která roste jako z vody.

„Těšili jsme se půl roku na tento ráj. A cesta? Ruminka je prostě náš největší parťák. Posíláme velký pozdrav vám všem,“ napsala Monika k jednomu z příspěvků. Mezi nimi nechybí ani snímky v bikinách, kterých není dle fanoušků nikdy dost.

Prvně se zpěvačka ukázala v plavkách s modro-bílým vzorem a nyní už i viditelně opálená v krémových, které zdobí dvě květiny. Netrvalo dlouho, co se u snímků objevilo spoustu lichotek a milých komentářů. „Sexy mamka,“ napsala fanynka. „Moniko, jste nádherná,“ vzkázala další. „Tak to je dokonalost,“ uvedla příznivkyně. „Přírodní kráska,“ vzkazují příznivci.

Vedle práce a mateřství se Monika snaží pracovat i na své postavě, se kterou je aktuálně spokojená, jak nám nedávno prozradila. „Chodím cvičit a dělá mi to moc dobře. Hlava funguje jinak. Je super se zamyslet i nad tím, co člověk jí a jak funguje,“ řekla Monika Bagárová nedávno pro Super.cz. V galerii se podívejte, jak to zpěvačce sluší.

4
fotky

Další články

Načítám