Hlavní obsah
Článek

Některé slavné dámy je všude vidět možná až příliš, jiné naopak velmi málo. To je i případ kalifornské rodačky Jessicy Alby, která se dobrovolně vzdala pozice jedné z nejúspěšnějších a nejobdivovanějších žen na světě a dala přednost rodině. Při pohledu na pohodovou dovolenou legendární striptérky Nancy ze Sin City s jejími nejbližšími se ovšem není čemu divit…

Společně s manželem Cashem Warrenem a jejich dětmi vyrazila do Řecka, konkrétně na celebritami oblíbený Mykonos. Rodinka trávila víkend na soukromé pláži Santa Marina, která je jako jedna z mála na řeckých ostrovech písčitá, a ne oblázková. Koupání v Egejském moři si s dcerami Honor (16) a Haven (12) očividně užívala, nechyběl ani nejmladší potomek - šestiletý syn Hayes, který trojici fotil na mobilní telefon. Na první pohled byste přitom možná ani nerozeznali, že nejde o tři kamarádky, nýbrž o maminku s dcerami.

Půvabná Jessica dala před herectvím přednost podnikání a momentálně se soustředí především na svou firmu Honest Company, která se zaměřuje na kosmetiku a zkrášlující produkty.

Přestože její poslední filmový počin - thriller Tvrdá odplata - nebyl přijat zrovna s nadšením, není pochyb, že fanoušci by Albu rádi opět viděli před kamerou. Jessica po čtyřicítce neztratila nic ze svého sex-appealu a jako trojnásobná maminka vypadá pořád senzačně.

Další články

Načítám