Hlavní obsah
Článek

Jeremy Allen White se obnažil v nové kampani Calvina Kleina a svým vypracovaným trupem dostal fanynky do kolen. Herec ze seriálu Medvěd měří sice jen metr sedmdesát, charisma má ale na rozdávání. Jeho spolupráce se značkou se osvědčila již v minulosti, nyní šel tedy Calvin za jistotou. Když ale vyvěsil obří billboard s Jeremym na obytné budovy v Londýně, obyvatelé čtvrti začali prskat.

Třiatřicetiletý fešák narozený v americkém Brooklynu se pro kultovní značku spodního prádla opět svlékl do půl těla. V kampani pro podzim 2024 předvádí svůj slavný six pack, osvalená záda i tetování. Svůdné pózy televizní hvězdy, která získala Emmy i Zlatý glóbus a další sošky už vyhlíží, přivedly fanynky k šílenství. „Děkujeme, Calvine“, „Bože můj!“, „Koupím to všechno“ a „Ano, šéfe!“ zaznívá v komentářích od mnohých dam.

Podzimní kampaň pro rok 2024 byla nafocena uznávaným módním fotografem Mertem Alasem. Ten již pracoval na předchozí jarní kampani, která se stala na začátku roku virální. Tentokrát se však místo focení ve Whiteově rodném městě rozhodl přesunout do Los Angeles. Tam byl herec fotografován v malebném sídle v kopcích nad městem.

Kampaň představuje Whitea v nejnovějších džínách a spodním prádle značky Calvin Klein. „Estetika značky Calvin Klein byla vždy nadčasová a bylo skvělé se k nim a celému tvůrčímu týmu pro tuto novou kampaň vrátit,“ uvedl White ve svém prohlášení.

V Londýnské čtvrti Hackney následně vyvolal rozruch obrovský billboard, který v rámci kampaně okupuje právě reklama s hercem Whitem. Místní obyvatelé si stěžují, že hyzdí okolí. 20×8 metrů velký a osvětlený billboard se táhne přes čtyři nemovitosti ve východním Londýně a zahaluje tři patra teras do tmy.

Místní rada označila billboard, na kterém je nyní Jeremy vyfocený ležící v džínové vestě, za „nelegální“, ale ani tak nebyla schopna přimět majitele budov k jeho zrušení. Přestože povolení na reklamní plochu bylo vydáno jen do roku 2017, a v říjnu 2020 bylo dokonce vydáno nařízení k odstranění, bylo proti němu podáno odvolání. Zatím tedy zůstává viset a lidé žijící za zvětšenými detaily Jeremyho těla z toho moc velkou radost nemají.

Související témata:
Jeremy Allen White

Další články

Načítám