Hlavní obsah
Článek

K rekordním teplotám, které letos panují u Jadranu, přispěla i Alex Mynářová, minimálně pocitově. Poté, co se na dovolené v Chorvatsku ukázala v životní formě, bylo místním i turistům pořádné horko. A co teprve, když vystřihla stojku!

„Tak za čtyři roky, už trénuju. Ale je to tíha. Chudák ten, kdo mě na rukou nosí,“ napsala k momentce, na které předvádí cvik, jenž by jen tak někdo nedal. V tomto případě se jí sportovní průprava z mládí náramně hodila. Toho si samozřejmě všimli nejen náhodní kolemjdoucí, ale i fanoušci na sociální síti.

„Moc sluší, top forma,“ zhodnotil John. „Pan manžel není vůbec chudák, ale přešťastný člověk,“ prohlásila Eva, která zmínila i bývalého hradního kancléře Vratislava Mynáře.

„Nádhera! Šikovná žena. Vy prostě překvapujete každou fotkou,“ okomentoval snímek Martin, který se na manželku vlivného muže nemohl vynadívat.

„Gymnastka ve mně stále dřímá. Jen to, co jsem zvládla před více než 20 lety, by dnes bylo zdraví ohrožující, takže se nebudu pouštět do žádných větších akcí,“ prozradila během dovolené v Chorvatsku Mynářová.

Nakonec se přece jen odvázala a vyplatilo se! Pokud to tak půjde dál, příští rok se u Jadranu mají na co těšit!

Další články

Načítám