Hlavní obsah
Článek

Po záplavě pozitivních zpráv reagujících na fotku v plavkách, kterou Alex Mynářová sdílela, se rozhodla znovu potěšit své fanoušky. Moderátorka si užívá rodinnou dovolenou v Chorvatsku, kde naplno relaxuje. A to třeba i v houpací síti.

V ní si dokonce užívala klid a čtení s Babišem. Politik sice na místě nebyl fyzicky, ale Alex ho měla na titulní straně deníku, do kterého se s nadšením začetla. Do heštegů pak vedle Andreje Babiše zahrnula i americké volby a Joea Bidena a Donalda Trumpa.

A její obdivovatelé si přišli na své. Moderátorka se totiž spolu s tím pochlubila figurou v plavkách. A to hned ve dvou modelech. „Neskutečná kočka,“ stálo v jedné z mnoha zpráv, které dostala. „Moc vám to sluší,“ stálo v komplimentech, kterých dostala Alex požehnaně.

Zatímco někteří se dvořili slušně, jiní by moderátorku možná rádi viděli i nahou. „S plavkami princeznou a bez plavek královnou,“ napsal Mynářové jeden ze sledujících. Nutno říct, že moderátorka, která je dvojnásobnou mámou, má postavu výstavní.

Další články

Načítám