Hlavní obsah
Článek

Bývalý boxerský šampion Oscar de la Hoya (51) se podělil se svými fanoušky zřejmě o daleko víc, než o co si žádali… Společně s jeho přítelkyní Holly Sonders si zatančil na píseň Loca People od Saka Noela a o video z nočního povyražení, které si podle mnohých mohli nechat pro sebe, se podělili na instagramu. Není divu, že záběry se začaly šířit po internetu rychlostí blesku. Oba byli totiž téměř nazí.

Dvojice video, na němž prý předvádí ‚sexuální boogie‘, zveřejnila na sociální síti v neděli pozdě v noci. Zatímco Holly má na sobě minimalisté růžové bikiny, Oscar si vystačil s něčím ještě úspornějším - tangy s leopardím vzorem. Přestože video bylo po zhruba hodině již nedostupné, ve virtuálním světě si pochopitelně začalo žít svým vlastním životem.

O ukvapené sdílení obsahu se ale zřejmě nejednalo, jelikož sedmatřicetiletá Sonders nyní tvrdí, že video muselo být staženo kvůli tomu, že jej kdosi nahlásil. „Oba jsme před hodinou zveřejnili vtipné video. Na obou našich účtech jsme ho ale stáhli, protože ho nahlásili nějací závistivci. Myslím, že někteří lidé opravdu nesnášejí, když nás vidí se bavit,“ uvedla na svém instagramu Holly.

Oscar de la Hoya je bývalý profesionální americký boxer mexického původu. Krátce po absolvování střední školy ve svých devatenácti letech získal zlatou medaili v lehké váze na olympijských hrách v Barceloně v roce 1992.  Během své kariéry vydělal údajně bezmála 700 milionů dolarů a získal deset titulů profesionálního mistra světa v šesti různých váhových kategoriích. S profesionální golfistkou Holly Sonders randí od roku 2021.

Související témata:
Oscar de la Hoya
Holly Sonders

Další články

Načítám