Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno , co herečka Bára Mottlová (37) oznámila zasnoubení se svým fešným partnerem Davidem Plevou. Nyní nám prozradila detaily k plánované veselce.

Že je Bára ve vztahu s Davidem opravdu šťastná, je zjevné. Dokonce Super.cz prozradila, že plánují založit rodinu. Krásnou novinku odhalila, když jsme se jí zeptali, jak vlastně vnímá své „ano“, které Davidovi brzy řekne.

„Úplně bych neřekla, že je pro mě tak důležitý ten ceremoniál, jako to spojení dvou lidí, začínající rodina. S Davidem jsme si říkali, že vlastně tu svatbu ani tak nepotřebujeme, proto se nebojíme, že naše svatba bude hodně punk a rozhodně ne dokonalá se všemi těmi tradicemi… ale chceme být hlavně spolu a založit rodinu,“ říká kráska s úsměvem na rtech.

Přesný termín svatby nám Bára prozradit nechtěla, naznačila ale, že se nezadržitelně blíží a svatba bude mít tři části. „S oznámením zasnoubení jsme hodně otáleli, chtěli jsme si to dlouho nechat pro sebe. Ale snad můžu prozradit, že veselka se kvapem blíží. Naše svatba bude mít tři fáze, něco opravdu spontánního a bláznivého, pak oficiálního a strohého a nakonec ležérního a pohodu s rodinou a nejbližšími přáteli na zahradě. Strašně se těší na všechno tohle!“

Zmíněný road trip po USA je zároveň jejich svatební cesta. „Jak říkám, jsme pankáči, takže si jedem podle svýho, bez pravidel. Co na tom, že naše svatební cesta je před svatbou,“ směje se herečka a jedním dechem dodává: „Kupujeme teď nový baráček a tam bude se zabydlováním a rekonstrukcí práce dost, takže budeme léto věnovat hlavně tomu.“

Ještě předtím, než snoubenci vyrazili na dovolenou, otevřela Bára luxusní obchod s dámskou módou v Brně. Ačkoliv je herečka velký pracant, statisíce za módu neutrácí.

„Přiznám se, že já jsem velký šetřílek. Na druhou stranu si pak moc ráda dopřeju něco luxusního, když to stojí za to. Jsem hodně pracovitá a houževnatá, řekla bych, a odměny jsou nezbytnosti,“ řekla na úvod Bára.

Další články

Načítám