Hlavní obsah
Článek

Lenka Dragounová je na sociálních sítích velmi aktivní, což se odráží i na její základně fanoušků, kterých má téměř 150 tisíc.

Bývalá partnerka herce Zdeňka Mahdala má navíc perfektní postavu, kterou se rozhodně nestydí ukázat. Její instagram dokonce může připomínat katalog spodního prádla nebo plavek, ve kterých se fotí i na lyžích.

Pokud jde o údržbu její postavy, tak nepatří mezi ženy, které na ni dřou v posilovně. Tu totiž Lenka nikdy nenavštívila. „Nikdo mi to nevěří, ale všichni moji známí to ví. Pro moji postavu nedělám celý život nic. Nevstoupila jsem do posilovny, neběhám, necvičím. Jenom mě tedy baví lyžování. To je taková moje druhá vášeň, ale vůbec nic nedělám. Jím celý život všechno, co chci, ale mám asi geny po mámě, která teda vypadá ve svém věku také výborně. Jíme, na co máme chuť. Pro moji postavu asi nebudu nikdy dělat vůbec nic,“ svěřila se Lenka Dragounová Super.cz a promluvila o plánech do blízké budoucnosti.

„Plánuji nějakou delší cestu, částečně i pracovně po Vánocích. V rodině pak budeme mít velké překvapení, o kterém zatím nechci mluvit, a teď jsem řešila jsem spoustu věcí v domě, protože ač bydlím na kopci, tak mi po povodních do domu také zateklo, takže spíš pracovní věci kolem domu,“ dodala Lenka, se kterou jsme se potkali na turnaji Oktagonu.

Další články

Načítám