Hlavní obsah
Článek

Dominika Myslivcová (30) se nedávno svěřila svým fanouškům s informací, že jí nevyšel vztah s otcem jejich ročního synka Deriana. Těžkým obdobím si nyní prochází i její mladší sestra Natálie, která si donedávna myslela, v jak harmonickém vztahu s manželem, se kterým má tři malé děti, žije. Nyní ovšem zjistila, že žila ve lži, a zhroutil se jí celý svět.

„Ani nevím, kde mám začít. Tohle video točím schválně bez filtru, protože už ve svém životě nechci žádnou přetvářku a žádné lži. Říká se mi to strašně těžko, protože se mi ze dne na den zhroutil celý svět, celý život. Na svém instagramu jsem nikdy neřešila takové věci, nebrečela jsem, ale chtěla bych si jednu životní etapu tímhle uzavřít a začít novou,“ začala se svěřovat viditelně zdrcená Natálie na sociálních sítích, kde i snímky s manželem pravidelně sdílela.

„S Markem se budeme rozvádět. Okolnosti vám říkat nebudu. Sedm let jsem žila ve lži, a až teď jsem zjistila, kdo je Marek Mikulenka, a bolí to, bolet to bude, ale já to zvládnu a musím se hlavně postarat o to, aby děti byly šťastné, to je pro mě priorita, hlavní věc a nějak se s tím poperu,“ podotkla maminka tří malých dětí, která si nyní prochází velmi náročným životním obdobím.

„Je to prostě strašné, když si myslíte, jaký máte dokonalý život a v jeden den se dozvíte tolik věcí. Nechci ho nějak špinit, nikdy jsem toto nedělala, nikdy jsem nikoho veřejně neztrapňovala, ale opravdu si to tímto chci uzavřít, protože už nechci lhát. Nebylo by to pro mě dobré, abych to neřekla a sdílela si reklamy, můj život a vlastně bych lhala. Já se neumím přetvařovat. Momentálně se opravdu cítím hodně zle a nedokážu to pochopit, jak člověk, který vám do očí říká, jak vás miluje, a v životě byste to na něm nepoznali, že se něco děje,“ dodala Natálie, která tímto jednu životní kapitolu uzavřela, a nyní ji čeká rozvod.

Související témata:
Natálie Myslivcová

Další články

Načítám