Hlavní obsah
Článek

Lottie Moss (26) je další z celebrit, které neodolaly pokušení rychlého zhubnutí pomocí léku Ozempic, který je určen pro pacienty s diabetem. Ten je v posledních letech hojně zneužíván i běžnou populací. Mladší sestra topmodelky Kate Moss (50) nyní přiznala, že po jeho požití skončila na pohotovosti.

Šestadvacetiletá Lottie, která má s Kate Moss stejného tatínka, nyní tvrdí, že by raději zemřela, než aby lék znovu použila. Modelka, která je aktivní i na svém účtu na platformě s placeným obsahem, promluvila o tom, že po dvou týdnech užívání ozempicu dostala záchvat způsobený silnou dehydratací. Přiznává přitom, že na vině bylo i nesprávné dávkování.

Lottie o své zkušenosti promluvila ve svém podcastu Dream On proto, aby varovala všechny, kdo o užívání léku uvažuje. Záchvat, který ji po nesprávném dávkování léku potkal, byl prý jedním z nejděsivějších zážitků, kterými si kdy prošla. Lottie si totiž navzdory své váze okolo 60 kilogramů píchala do nohy množství léku takové, které by lékaři předepsali člověku s téměř dvojnásobnou váhou.

„Před několika měsíci jsem nebyla spokojená se svou váhou, ale měla jsem kamarádku, co mi to sehnala. Bylo to přes doktora jako podpultovka, takže to nebylo tak, že bych šla do ordinace a on by mi lék předepsal, změřil mi krevní tlak a udělal testy, což je něco, co je potřeba, když chcete jít do něčeho, jako je ozempic,“ začala vyprávět Lottie.

„Koneckonců je to lék, je to nebezpečné a je to opravdu určeno na zhubnutí pro lidi velkých velikostí. Sama jsem brala množství, které bylo určeno lidem, kteří mají sto kilo a více, a já mám zhruba polovinu. Tyhle věci bych si přála vědět, než jsem do toho šla. Ale vzala jsem si to, píchla si to do nohy. Bylo to to nejhorší rozhodnutí, co jsem kdy udělala. Toto je varování pro všechny. Prosím, pokud uvažujete o tom, že to budete brát, nedělejte to, nestojí to za to,“ pokračovala modelka, která začala dramaticky hubnout a prošla si peklem. Z původních 60 kilogramů po první dávce zhubla na 57 a po druhé dávce další tři kila.

„Jednoho dne se mi udělalo tak zle, že jsem nedokázala zadržet žádnou vodu, žádné jídlo, žádné tekutiny, nic. Musela jsem do nemocnice. Dostala jsem záchvat z dehydratace“, popsala Lottie s tím, že se v nemocnici v bolestech úplně zkroutila na podlaze. Lékaři zůstali v šoku, když zjistili, jakou dávku si aplikovala a kolik za tak krátkou dobu zhubla.

„Raději bych zemřela, než si to vzít znovu. Cítila jsem se strašně. Brala jsem to dva týdny. Jeden týden si dáte jednu injekci, po týdnu další. Nikdy v životě jsem se necítila nemocnější. Zvracela jsem, bylo to hrozné. Při prvním užití jsem si vzala nižší dávku a pak jsem ji zvýšila. Nakonec jsem jenom ležela v posteli, jak mi bylo špatně. Dostala jsem se na 53 kilo, to není zdravý pokles váhy za dva týdny. Když se toho chcete zbavit, nejde to, protože to není, jako když přestanete brát pilulky, tohle už je ve vašem organismu a pracuje to tam,“ vzpomínala Lottie v podcastu na své nejhorší dny.

Další články

Načítám