Hlavní obsah
Článek

Nemilé překvapení přichystala své mamince Sammy Winward (38) její devatenáctiletá dcera Mia. Teenagerka si totiž vytvořila účet na známé platformě pro dospělé, kde sdílí obsah, za nějž dostává zaplaceno. A že nejde o předčítání pohádek na dobrou noc, asi není třeba zmiňovat…

Winward, která nejvíce proslula rolí Katie Sugden v anglické soap opeře Emmerdale, kde hrála v letech 2001-2015, ovšem učinila dost radikální řez, s dceřiným krokem vydělávat si na Only Fans se nesmířila a zavrhla ji. Médiím to potvrdila samotná Mia, která doslova uvedla, že po ostré hádce s rodiči ohledně jejího rozhodnutí přihlásit se na inkriminovaný web, ji oba doslova odstřihli. Jejím tatínkem je bývalý fotbalista týmu Blackburn Rovers David Dunn (44).

Na zmiňovanou platformu se Mia přihlásila začátkem letošního roku, vedly ji k tomu prý diskuze s přáteli, kteří už na webu působili. Blondýnka se podle svých slov cítí být zodpovědná za své činy a těší ji, že může být sama sobě „šéfkou“. Nedávno se přitom podělila i o informace, na kolik si sdílením odvážného obsahu přijde. V rozhovoru pro The Sun uvedla, že si může vydělat až 30 tisíc liber měsíčně.

Celá eskapáda ale vedla k roztržkám v rodině. „Máma řekla pár dost ošklivých věcí, když jsme spolu mluvily naposledy, bylo to hrozné. Ale stále ji bezmezně miluji, miluji celou svou rodinu, ale nikdo z nich se mnou teď nemluví,“ přiznala Mia s tím, že doufá, že jednoho dne dokážou jejich vztah obnovit a jít dál.

Související témata:
Mia Dunn
Sammy Winward

Další články

Načítám