Hlavní obsah
Článek

Poté, co se do hlasování o výběru jmen pro letadla aerolinky airBaltic pustili i Češi, první příčku zaujímá jméno estonského městečka Kunda. Senátorka Miroslava Němcová na to reagovala na sociální síti a celý příspěvek postavila na Miloši Zemanovi. Lidé se dost smějí, dotčený státník už o poznání méně.

„Na letišti v Praze docela rušno. Jako by mělo dorazit něco od Baltic air. Vím, dnes to nebude. Kdo se dost nenadíval v letech 2013 až 2023, může si zkrátit čekání před exprezidentovou kancloložnicí,“ napsala na sociální síť X.

Bouřlivé reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „Havel má letiště, Milouš letadlo,“ glosoval její slova Eduard. „Zeman letadlo, Havel má letiště a Klaus zase nic,“ přisadil si Jiří. „Řeknu to upřímně: Paní Mirko, mně se prostě líbí, že máte smysl pro humor,“ chválila si Marie.

„Tím se může chlubit jen Zeman, že je po něm pojmenované letadlo. To jediné, co se mu za jeho kariéru povedlo. Velký úspěch,“ komentovala počin baltských aerolinek Grace.

Našli se i tací, kterým slova senátorky tak vtipná nepřišla a rozhodně se nesmáli tak, jako většina diskutujících. „Tak, když toto slovo řekl Zeman, tak ho všichni odsuzovali. A teď když nám bude létat nad hlavami, tak budeme jásat,“ kroutil hlavou Bohumír.

„Proč se tak trapně shazujete?“ ptala se Němcové Alena. „Poměrně slabá snaha oplatit mu konstatování z minulosti. Bohužel to není dáno každému a proto, když víte, že to nedáte, lepší by bylo neplodit nic. Jinými slovy mlčeti zlato,“ odpověděl jí David.

Související témata:
Cestování letadlem

Další články

Načítám