Hlavní obsah
Článek

Selma Blair (52) se stejně jako třeba její herecká kolegyně Christina Applegate už roky potýká s roztroušenou sklerózou. Teď dorazila na jednu z módních přehlídek pařížského týdne módy a přesto, že mnoho lidí ohromila svým odhodláním i stylem, stala se i terčem nenávistných hejtů.

Herečka si vyrazila na módní show značky Jean Paul Gaultier a na svém vzhledu si dala velmi záležet. Oblékla vyzývavé šaty, ve kterých odhalila své štíhlé tělo, zvolila silný make-up a blond vlasy nechala svázat do drdolu. Nechyběla hůlka, se kterou si Selma pomáhá při chůzi, na nohy pak obula střevíčky s podpatkem. A právě hlavně podpatky se staly živnou půdou pro lidi, kteří začali pochybovat o tom, jestli je nemoc Selmy Blair vůbec skutečná.

„Moje sestra má RS a nikdy nemohla dělat věci, které dělá Selma. Když byla v Dancing With The Stars, přimělo mě to pochybovat o závažnosti její úrovně nemoci ve srovnání s ostatními, jako je Christina Applegate a moje sestra,“ napsala například jedna ze čtenářek magazínu Daily Mail, která odkazuje na Salminu účast v soutěži v roce 2022. Z té ale musela před koncem odstoupit.

„Ano, řeknu to. RS je progresivní onemocnění a nyní je (Selma) aktivnější než v roce 2018, kdy byla údajně diagnostikována. Mám spoustu otázek,“ přidává se další čtenář.

„Můj otec je specialista na neurologická onemocnění… nevěří, že má roztroušenou sklerózu,“ zní od třetího.

„Selma si tu nemoc vymyslela poté, co ji jednou vyhodili z letadla a mluvila nesmysly…pak se objevily tyto neduhy. Nemám k ní vůbec žádný respekt,“ nebojí se drsného soudu další člověk.

Sama Selma ovšem v roce 2021 v dokumentu o svém boji s nemocí promluvila o všech jejích negativních dopadech. Nechyběly například emotivní záběry z nemocnice, kde herečka podstupovala chemoterapii, i její vyjádření o tom, že si podle lékařů měla naplánovat svou smrt. Díky různým způsobům léčby by ale v současné době měl být její stav více méně stabilizovaný.

Další články

Načítám