Hlavní obsah
Článek

Selena Gomez (32) zažívá v osobním životě krásné období. Už víc než rok je šťastná po boku Bennyho Blanka a své štěstí sdílí i s fanoušky na sociálních sítích. Zpěvačku nerozhodí ani to, že na konto jejího partnera stále chodí mnoho hejtů.

Selena se potýká s kritikou kvůli vzhledu a stylu svého kluka. Lidé se přitom nebojí ani hrubších komentářů, jako že by se měl Benny vykoupat nebo že Selena si ho rozhodně nevybrala kvůli jeho vzhledu. Neobměkčí je přitom ani to, že Gomez působí nejšťastněji za poslední léta.

Před pár dny na sociální síti sdílela hned několik láskyplných fotek se svým milým. Jsou na nich zachycení v objetí doma na gauči, na procházce i v plavkách při odpočinku. „Děkuji, že se mnou sdílíš svůj život, dnes a navždy,“ napsala zamilovaná zpěvačka, která 22. července oslavila dvaatřicáté narozeniny.

„Vypadá šťastně. Konečně!“ nebo „Sluší jim to, snad jim to vydrží,“ vzkazují fanoušci. Hateři se ozvali i tentokrát. „Obléká se a vypadá jako troll“ nebo „Je prostě hnusný, možná by pomohlo se upravit,“ komentovali vzhled hudebního producenta.

Další články

Načítám