Hlavní obsah
Článek

Tak takhle jsme si před kamerou ještě nepovídaly. Heidi Janků (61) měla před vystoupením, byla ještě v civilu a u baru v náchodském divadle před svým vystoupením na finále Muže roku měla do poslední chvíle na ofině natáčku.

„Vždyť už jsem tady skoro jako doma a mám inventární číslo,“ smála se zpěvačka. „Já takhle chodím i doma v Uhříněvsi se psem, aby mi nepadala ofina do očí,“ dodala Heidi, která má za sebou spíše pracovní léto. „Byla jsem pár dní v Chorvatsku, vyšla jsem Milešovku, pár dní jsem byla v Beskydech a taky na člunu na Orlíku,“ vypočítala své mimopracovní aktivity.

Pánský doprovod vyjma svého jezevčíka Edy o prázdninách neměla. „Mám takové dvě partičky holek. Chlapi mě nějak míjejí,“ krčila rameny Heidi, která toho pravého od smrti manžela stále nepotkala.

„Zato těch nesprávných bylo hodně. Oni jsou ze začátku všichni hrozně fajn, teprve pak se to vyklube. Občas lžou, vymýšlejí si, věší mi bulíky na nos a pak zjistím, že je všechno úplně jinak. Vadí mi, že neumějí jednat na rovinu. Než by udělali nějaký krok, tak ho za ně musíte udělat vy. Jsou to sráči,“ uzavřela expresivně Heidi.

Další články

Načítám