Hlavní obsah
Článek

Bývalá tanečnice Libuše Rohlíčková (43) prozradila, jak je po konci kariéry náročné si udržet váhu. Má nahoře patnáct kilo, které se jí stále drží. „Sezona do plavek skončila. Já se nijak neposunula. Jsem permanentně přitloustlá. Mám období, kdy nejsem schopná s tím nic udělat. Nejsem schopná si pořídit třeba krabičky. Pořád říkám od zítra,“ řekla Super.cz Libuška.

Přiznává, že když sekla s tancem, tak se jí zpomalil metabolismus. „Hýbala jsem se od šesti let stále až do té doby, kdy jsem s tancem skončila. Šla jsem ze stovky na nulu, co se týče pohybu. Nejsem ten typ, kdy ten metabolismus funguje i potom,“ vysvětlila a prozradila, jak je na tom nyní s váhou.

„Mám nahoře deset až patnáct kilo. Jak kdy. Byla jsem na nějakých 55 kilech a jsem na 70 kilech. Nejvíc jsem hubla při rozvodech a starostech, teď jsem trošku při těle, ale spokojená. Už to neřeším tolik, ale musím se hlídat, abych se líbila manželovi,“ dodala Rohlíčková akci v muzeu čokolády v Praze. „Bohužel čokoládu miluju. Celkově sladké. To je taky problém,“ uzavřela se smíchem.

Další články

Načítám