Hlavní obsah
Článek

Šéfkuchař Radek Kašpárek (43) se nyní sice na obrazovce objevuje jako drsný kat v show Hell's Kitchen, v jeho restauraci to však vypadalo naprosto poklidně. A tak to funguje i u něj doma. Vaření se ostatně nevěnuje sám, pomyslné žezlo po něm už dokonce převzala nejstarší dcera.

Na tu je kuchař a porotce MasterChefa náležitě pyšný. „Ta nejstarší, osmnáctiletá dcera, se letos vyučila. Sice studovala tři roky cukrařinu, ale došel jsem k závěru, že má neskutečný talent na kuchařku, to, co doma uvaří, je výjimečné,“ svěřil se Kašpárek s tím, že od září pracuje v jedné z jeho restaurací. „Je na té nejnižší pozici, musí si vším projít,“ dodal vzápětí.

Z prvního manželství má kuchař dvě dcery. Jeho žena Andrea má také z předchozího vztahu dceru a společně vychovávají tříletého syna Sebastiana. „Mladší, šestnáctiletá dcera, ta má našlápnuto na skvělou kariéru kosmetičky, má neskutečný talent. A pak máme jedenáctiletou princeznu,“ prozradil Kašpárek, který doufá, že některé z dětí jeho štafetu převezme.

Už teď má ale z dětí radost. „Ta nejmladší je šikovná a nedávno mi doma krájela fetu na jeden krát jeden centimetr. Říkal jsem, že zdědila po mě cit pro detail a preciznost. To, co v jedenácti letech dovede vyrobit a jak krásné má cukroví, je neskutečné. Holkám se budu věnovat hodně, aby to v životě prodaly. Jak ty kuchařky, tak ta kosmetička. A co bude s juniorem? Jestli bude fotbalista, nebo převezme štafetu, to se nechám překvapit,“ dodal s úsměvem šéfkuchař, který se objeví na kulinářském festivalu Novy v souboji známých kuchařů.

Související témata:

Další články

Načítám