Hlavní obsah
Článek

To, že věk je jen číslo, dokazuje v poslední době stále více žen. Jednou z nich je i Theresa Nist (70), která se proslavila v zahraniční verzi reality show o muži, který hledá novou lásku. Ta teď své křivky vystavila na pláži v New Jersey.

Theresa se zúčastnila verze soutěže, která se jmenuje Golden Bachelor, v níž svou lásku hledá muž, který má už mnoho životních zkušeností. Štěstí se na ni nakonec usmálo a v konkurenci 21 dalších starších dam se jí podařilo okouzlit dvaasedmdesátiletého restauratéra Gerryho Turnera, se kterým dokonce uzavřela sňatek. Rozchod i žádost o rozvod ale přišly po pouhých třech měsících manželství letos v dubnu.

Theresa ale nelenila a už teď ji paparazzi přistihli na pláži s tajemným mužem a televizní hvězdička vypadala velmi zamilovaně a spokojeně. Na sobě měla bílé, značně vykrojené plavky, které odhalovaly její štíhlou postavu, ve vlnách a na pláži dováděla jak dvacetileté děvče.

Therese se určitě nedá upřít to, že má ve svém věku perfektní postavu, jeden čtenář Daily Mailu si ji dokonce spletl se známou hvězdou. „Na první pohled jsem myslel, že je v těch plavkách JLo,“ napsal. Jiní lidé ovšem Therese vyčítají, že její bílé vykrojené plavky už nejsou hodné jejího věku, jiní to, že obličej už prošel až příliš mnoha úpravami a další, že je i na pláži s make-upem a šperky a s botami na podpatku. Jisté je ale to, že postavou, jakou předvedla Theresa, by v sedmdesáti jistě nepohrdla lecjaká dáma.

Další články

Načítám