Hlavní obsah
Článek

Letos v únoru zpěvačka Dara Rolins (51) podstoupila facelift obličeje. Od té doby, více než sedm měsíců, musí snášet kritiku a hejty na sociální síti. Slovenské hvězdě už nyní došla trpělivost a rozhodla se na jednu kritičku reagovat.

Největší kritiku totiž blondýnka dostala za příspěvek, kde propaguje doplňky stravy pro zdravou pleť. „Má facelift a bude něco vykládat,“ napsala jedna ze sledujících a další se přidala. „Naštěstí víme, že jste po plastice.“ Na tento komentář se ale Dara rozhodla otevřeně odpovědět.

„V případě slečny nebo paní Natty je třeba zvolit způsob protiargumentace tzv. polopatě. Moje drahá. Vaše obavy vysvětlím jednoduchým příkladem: To je jako myslet si, že po zúžení se z manšestrových kalhot stanou saténové. Materiál, se kterým pracujeme, zůstává nezměněn. Tak ještě jednou. Moje zdravá pleť je určena stravou, správnými doplňky výživy, pohybem a mou konzistencí a disciplínou při udržování se. Takže žádné ‚drby‘, jak píšete, ani facelift to nezvládne. To je bonus, přidaná hodnota. A všechno pohromadě mi to připadá jako dobrý mix. Tak pro dnešek asi tak,“ nandala to rýpavé sledující Dara Rolins.

3
fotky

Další články

Načítám