Hlavní obsah
Článek

Houslistka Markéta Muzikářová je aktuálně se svou rodinou na dovolené v Itálii. Ta se ale během pátečního dne změnila v horor. Musela totiž čelit gangu lupičů i rozbitému autu.

„V Římě nám další večer v metru ukradli telefon. Respektive manželovi. Měl v něm všechny přístupy k účtu atd… Zjistil to okamžitě, dokonce chytil tomu zloději ruku, ale vysmekl se mu a utekl zavírajícími se dveřmi vozu. Jsou to prý vyloženě organizované bandy. Policie o tom ví, ale do metra vůbec nechodí,“ napsala muzikantka.

Drama se ale začalo stupňovat. „Manžel je chtěl nejprve honit, vyrazili jsme tedy další stanici zpátky a na tom nástupišti se pokusila okrást další ‚ženská‘ tlupa zase mě. Ženské jsem chytla ruku v mé kabelce. Každopádně děti totál v šoku, sedíme u metra na lavičkách jak bezdomovci a manžel blokuje, co se dá. Podle dětí nejhorší dovolená ever a hořkost z okradení se do konce dovolené už nesmyla.“

To ale nebylo to jediné, co rodina řešila. Jen co se oklepali z dramatické situace v metru, dostali se s autem do situace, která mohla skončit fatálně. „Před posledním koupáním nám na autě praskla přední guma. Vlastně jsme měli štěstí, protože se to stalo asi večer těsně před dojetím na hotel a pneumatika ušla přes noc. Byla v ní 8 cm díra, a kdyby to prý ruplo za jízdy na dálnici, už bych žádné další historky třeba nesepisovala,“ doplnila Markéta Muzikářová.

Další články

Načítám